Cu ce probleme s-a confruntat Marisa Paloma în timpul sarcinii?! “Am slăbit 3 kilograme…”

21.08.2021, 13:13
Cu ce probleme s-a confruntat Marisa Paloma în timpul sarcinii?! Am slăbit 3 kilograme...
Cu ce probleme s-a confruntat Marisa Paloma în timpul sarcinii?! "Am slăbit 3 kilograme..."

Marisa Paloma, câștigătoarea concursului ‘Bravo, ai stil!’, este însărcinată pentru prima dată. La câteva săptămâni după ce a dezvăluit că va aduce pe lume primul copil, bruneta a decis să răspundă curiozităților fanilor săi. 

Marisa Paloma este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă! Câștigătoarea ‘Bravo, ai stil!’ și logodnicul ei, Liviu, vor deveni părinți la finalul acestui an.

Cu ce probleme s-a confruntat Marisa Paloma în timpul sarcinii?!

Recent, Marisa a povestit că s-a confruntat cu anumite probleme în sarcină. A slăbit 3 kilograme în mai puțin de două săptămâni.

“La început a fost totul minunat. După prima lună de sarcină au început să apară grețurile și stările de rău. Vomitam și de 20 de ori pe zi. Am slăbit 3 kilograme în mai puțin de două săptămâni. A fost una dintre cele mai grele perioade din viața mea.”, a dezvăluit Marisa, pe Instagram.

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii ‘Bravo, ai stil!’, în 2017 iar de atunci sunt de nedespărțit. În 2020 a fost cerută în căsătorie.

Marisa Paloma este câștigătoarea sezonului 2 de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. În finala de la acea vreme, Marisa s-a confruntat cu Adela Tecuceanu. După terminarea show-ului de stil, Marisa Paloma a avut o scurtă carieră în televiziune. Ulterior, aceasta a decis să-și facă propria afacere, având un salon de înfrumusețare, de care se ocupă împreună cu cel care urmează să-i devină soț.

citește și...