Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” este însărcinată pentru prima dată! ‘Nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită’

07.08.2021, 17:23
Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” este însărcinată pentru prima dată! 'Nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită'

Marisa Paloma, câștigătoarea concursului ‘Bravo, ai stil!’, este însărcinată pentru prima dată. 

Pe rețelele de socializare, tânăra a dezvăluit fanilor că va deveni mamă pentru prima oară. Ea și logodnicul ei, Liviu Stanciu, sunt în culmea fericirii.

Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!” este însărcinată pentru prima dată!

Bruneta și-a arătat chiar și burtica de gravidă pe Instagram. Marisa Paloma a anunțat că este însărcinată în timpul vacanței în care încă se află, în Santorini, Grecia.

”Am foarte mari emoții, nu știu cum să vă spun! În ultima perioadă ați început vă dați seama mulţi dintre voi şi nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită, vacanța asta minunată! Vă raportez direct din Santorini, sunt extrem de fericită”, a spus Marisa Paloma înt-un Instastory.

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii ‘Bravo, ai stil!’, în 2017 iar de atunci sunt de nedespărțit. În 2020 a fost cerută în căsătorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Marisa Paloma este câștigătoarea sezonului 2 de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. În finala de la acea vreme, Marisa s-a confruntat cu Adela Tecuceanu. După terminarea show-ului de stil, Marisa Paloma a avut o scurtă carieră în televiziune. Ulterior, aceasta a decis să-și facă propria afacere, având un salon de înfrumusețare, de care se ocupă împreună cu cel care urmează să-i devină soț.

 

citește și...