Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Firea! Primarul Capitalei a ajuns pe mâinile medicilor

02.07.2020, 23:36
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Firea! Primarul Capitalei a ajuns pe mâinile medicilor
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Firea! Primarul Capitalei a ajuns pe mâinile medicilor/ foto: captura video

Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital, joi, 2 iulie, după ce i s-ar fi făcut rău! Primarul Capitalei a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o ambulanță s-a deplasat la clădirea unde edilul are biroul

Gabriela Firea a ajuns de la Primărie, direct la spital. Ea s-a simțit rău și a chemat un echipaj care s-a deplasat la sediul Primăriei București, scrie Cancan.ro, site-ul 1 din România. 

De ce a ajuns la spital

Primarul Capitalei a fost transportată la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Se pare că aceasta s-a simțit rău din cauza căldurii și pentru că nu mâncase. Gabriela Firea a fost consultată de doctori, iar după nici o oră a părăsit unitatea medicală.

Nu este prima dată când Gabriela Firea are probleme de sănătate. Încă din 2018, Firea anunța că și-a făcut mai mult analize la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

În martie 2019 a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Operația a avut loc tot la Spitalul Cantacuzino.

A avut probleme la colon

Primarul Capitalei mărturisea că nu știe cum a ajuns o sârmă de patru centimetri în colonul său. Atunci, doctorii i-au recomandat să evite stresul și să mănânce sănătos.

‘Problemele de sănătate au fost foarte grave şi, din păcate, şi acum am un gol în stomac şi mi se strânge sufletul când îmi aduc aminte că inclusiv oameni din rândul politic se interesau cât de grav sunt bolnavă şi dacă mă mai pot lua în calcul sau nu în activitatea politică, în viaţa politică.

Nici eu nu ştiam – acum nu sunt ironică, chiar sunt sinceră – că sunt de temut pentru unii dintre politicieni şi mă căutau pe la spital şi încercau să pătrundă în documentele medicale, să vadă cât sunt de grav bolnavă, sau alţi oameni din politic care spuneau să nu mai candidez la Primăria Capitalei pentru că sunt foarte bolnavă şi trebuie să-mi văd de sănătate. Nu este prea uşor să vezi astfel de lucruri’, a spus Gabriela Firea.

citește și...