Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul cel mic al lui Tily Niculae după infecția cu COVID! ‘Din păcate, așa va fi toată viața’

12.08.2021, 14:00
Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul cel mic al lui Tily Niculae după infecția cu COVID! 'Din păcate, așa va fi toată viața'
Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul cel mic al lui Tily Niculae după infecția cu COVID! 'Din păcate, așa va fi toată viața'

La începutul acestui an, actrița Tily Niculae și membrii familiei sale au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19.

La vremea respectivă, vedeta povestea că Radu, fiul cel mic, a avut o erupție cutanată de la antibiotic. Din păcate, problemele de sănătate ale celui mic nu au trecut.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul cel mic al lui Tily Niculae

Recent, Tily Niculae a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Radu, cel mai mic membru al familiei sale. După infectarea cu coronavirus, băiatul a dezvoltat o afecțiune care trebuie ținută în permanență sub control.

Fiul cel mic al lui Tily Niculae se confruntă cu sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu, motiv pentru care medicii i-au prescris un tratament.

‘Sofia este terminată că este foarte cald afară și copiii nu ies și în mintea ei, evident, nu iese afară pe cât de mult și-ar dori, din păcate. Pe Radu îl alerg, am început tratamentul cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană după infecția cu COVID-19 și pentru a-i ameliora simptomatologia sindromului intestinului permeabil pe care îl are și inflamatoriu.

Este pe lactate vegetale, dacă le poți spune așa, pentru că am aflat despre acea intoleranță la lactoză, care este genetică. Din păcate, așa va fi toată viața. Ce să zic, el e bine, maică-sa este… Am un program foarte încărcat, este o perioadă puțin mai dificilă, la modul că nu era suficient că e mic, dar gătesc ca o disperată. Cred că cine se uită la story-ul meu zice că sunt ușor psihopata’, a declarat actrița pentru VIVA! 

 

citește și...