Cu ce problemă se confruntă Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Motivul pentru care în ultima vreme poartă ochelari

19.04.2021, 11:16
Cu ce problemă se confruntă Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Motivul pentru care în ultima vreme poartă ochelari
Cu ce problemă se confruntă Daniela Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. Motivul pentru care în ultima vreme poartă ochelari

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii !Survivor România”, a explicat care este motivul pentru care, în ultima perioadă de timp, apare cu ochelari. Acesta are o problemă de sănătate.

Noul prezentator al emisiunii ”Survivor România” este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru. Daniel Pavel a explicat că suferă de o afecțiune la ochi, după mai bine de trei luni în Republica Dominicană. Acesta poartă o pereche de ochelari pentru a fi protejat.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D”, a spus Daniel pavel la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Daniel Pavel, detalii despre șederea în Republica Dominicană


Daniel Pavel a dezvăluit și unde locuiesc el și echipa de producție de la ”Survivor România” în Republica Dominicană, acolo unde se filmează competiția difuzată de postul de televiziune Kanal D.

”Suntem cazaţi în câteva locaţii aflate în jurul traseelor pe care le puteţi vedea în emisiune, pentru a ajunge uşor la jocuri, atunci când ajung acolo şi concurenţii şi începem să filmăm. Eu mă bucur de o căsuţă cu palmieri împrejur, pusă la dispoziţie, cu generozitate, de managementul proiectului nostru”, a spus acesta.

Daniel Pavel a vorbit și despre măsurile de protecție care se iau la filmări: ”Respectăm cu stricteţe măsurile de protecţie recomandate de autorităţi, suntem conştienţi că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe ceilalţi. Purtăm măşti, respectăm normele de distanţare. Avem circuite logistice puse la punct, mâncăm şi totul funcţionează perfect”.

citește și...