Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Irina Margareta Nistor în primii ani de viață. ”Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă”

28.08.2022, 14:36
Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Irina Margareta Nistor în primii ani de viață. ”Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă”
Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Irina Margareta Nistor în pimii ani de viață

Criticul de film Irina Margareta Nistor, în vârstă de 65 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din trecutul său. Aceasta a mărturisit că, în primii ani de viață, s-a confuntat cu mari probleme de sănătate. ”Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă”, a detaliat Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor este un cunoscut critic de film. În timpul regimului comunist a lucrat ca translator pentru TVR și este cunoscută pentru dublarea a peste 3000 de filme înregistrate pe casete video.

Irina Margareta Nistor a fost prezentă la podcastul ”În oglindă”, realizat de Mihai Ghiță, unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Aceasta a povestit că a avut probleme de sănătate mari în primii ani de viață. Aceasta a fost diagnosticată cu furunculoză, din cauza unui virus pe care l-a contactat în spital.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Irina Margareta Nistor în primii ani de viață.”Doctorul nu a vrut nici oxigen să îmi dea”

„Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă și mereu povestesc chestia asta pentru că e bine să nu mai încerce vreodată, cu tot respectul pe care îl am pentru medici, dar un medic i-a spus mamei: «Faceți alta că aveți 26 de ani». Am fost salvată cu eforturi foarte mari și prin credință.  (…) Doctorul nu a vrut nici oxigen să îmi dea”, a povestit Irina Margareta Nistor, potrivit click.ro.

Aceasta a mai povestit că boala de care suferea în copilărie o făcuse extrem de fragilă, chiar și pieptănatul fiind un chin: „De multe ori pe umărul meu se vede o tăietură. Asemenea tăieturi au fost inclusiv pe capul meu. (…) Când eram mică mi se spunea domnișoara de sticlă pentru că ori de câte ori încerca să mă pieptene bunica, mă durea îngrozitor, dar pe craniul meu sunt urmele acelea de la tăieturi  (…)”.

citește și...