Cu ce își ocupă timpul Mircea Radu. ”Nu duc dorul televiziunii”

15.04.2021, 13:05
Cu ce își ocupă timpul Mircea Radu. ”Nu duc dorul televiziunii”
Cu ce își ocupă timpul Mircea Radu. ”Nu duc dorul televiziunii”

Mircea Radu s-a mutat la Piatra-Neamț. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit cu ce își ocupă timpul.

Mircea Radu a dezvăluit, pentru impact.ro, că se ocupă de grădinărit la Piatra-Neamț. “Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a explicat acesta.

Prezentatorul a mărturisit că nu duce dorul televiziunii: “Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul . A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant”. În ultimele luni, Mircea Radu a acordat consultanţă în materie de imagine: “Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”.

Mircea Radu e căsătorit și are doi copii

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu formează o familie fericită alături de Raluca, care este de profesie medic, și de copiii lor. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Mircea Radu a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera lui de viață, Raluca.

”Nimeni nu știe nimic despre restul vieții; ce va fi, va fi. Chiar dacă sună ușor frivol, prefer frivolitatea fățărniciei, important este momentul. Să fie bine, liniște, bucurie, atunci când sunteți împreună; să-i lăsăm pe alții să vorbească despre mâine… Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi”, a dezvăluit acesta.

Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi, Clara și Tudor. ”Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a declarat Mircea Radu.

citește și...