Cu ce este ocupată Oana Zăvoranu în această perioadă. ”Dau din coate cu multe”

17.07.2021, 12:35
Cu ce este ocupată Oana Zăvoranu în această perioadă. ”Dau din coate cu multe”
Cu ce este ocupată Oana Zăvoranu în această perioadă. ”Dau din coate cu multe”

Oana Zăvoranu i-a pus la curent pe fanii săi din mediul online în legătură cu activitățile cu care este ocupată în ac eastă perioadă de timp. Vedeta are agenda super încărcată. ”Dau din coate cu multe”, a afirmat ea. Oana Zăvoranu a vorbit, de asemenea, și despre partenerul ei de viață, Alex Ashraf, cu care se înțelege perfect.

Oana Zăvoranu a explicat că este foarte ocupată în această perioadă.

Vedeta se ocupă de noi afaceri, de amenajerea noului platou eal emisiunii online pe care o are pe YouTube, dar și cu multe altele.

Cu ce este ocupată Oana Zăvoranu în această perioadă. ”Ba cu procese și dosare, ba cu declarații pe colo-colo”

”Eu muncesc, dau din coate cu multe… ba cu noul platou al emisiunii, ba cu noul format, (doar v-am promis 2 editii si ceva ce o sa arunce la propriu showbizul in aer din toamna), ba cu punerea pe picioare a unor business-uri, (vedeti voi din toamna ce anume), ba cu clinica medicală unde zilnic muncim sa ne dezvoltam si sa fim cei mai buni, ba cu procese si dosare, ba cu declaratii pe colo-colo???…ca au grija mare ”prietenii” mei sa imi dea de treaba ca tot nu-mi vad capu’ de cata am, dar nu-i problema, ba cu un masagino-doua ca sa ma fac ‘bomba de tátà de mâtà’ pentru noile frumuseti de haine si pantofi din toamna, ba cu ce mai consider eu ca am de imbunatatit… am zis imbunatatit… nu ‘mutantàrit’ cum fac mutantele astea de sunt toate explodate si tumefiate…da ele cica ‘e de la sport, dieta si mindfullness ??????”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.

Aceasta a încheiat cu un mesaj despre soțul său, Alex Ashraf: ”Insa tot ce mai am eu bun dupa tot frecusul asta e pus de-o parte pentru sotul meu si inima mea @alex.ashraf care e pe bune echilibrul, linistea si dragostea mea, ACUM SI INTOTDEAUNA”.

Ce a declarat Oana Zăvoranu despre soțul său, Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. La podcastul prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut declarații emoționante despre actualul său partener de viață. Oana Zăvoranu a afirmat că Alex Ashraf este omul care o chilibrează și la care a descoperit tot ceea ce și-a dorit la un bărbat.

”Omul cu care sunt măritată și care este colțișorul meu, este balansul meu, omul care câteodată mă enervează fantastic, pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu mine la anumite chestii, e foarte critic cu mine, dar în proporție de 90% mă calmează, îmi oferă un cuib. Eu am tânjit tot timpul după o familie. În Alex am întâlnit soțul, iubitul, fratele, copilul, tot, tot! Tot am întâlnit în el! În viața de zi cu zi suntem ca doi copii. În viața de zi cu zi nu sunt deloc omul dur care par la televizor. Nu sunt dură, nu am cruzime. Eu sunt un copil mare”, a declarat Oana Zăvoranu.

”Este omul care mă echilibrează, extraordinar de cald. Eu cred în proporție de 99,99% că este bărbatul pe care îl iubesc cel mai complet și nu pentru că l-am cunoscut când aveam 40 și ceva de ani, pentru că eu mintea asta o am de 20 și ceva de ani. Nu m-am maturizat deloc, sunt aceeași Oana. Căldura lui, modul lui de a mă lua, tot. A avut și de ce să stea cu mine! Au fost momente în viața când am avut oameni care nu au vrut să fie nimic, să nu am nimic. Au fost, din păcate, la un anumit moment din viața mea, oameni care, din orgolii și invidii ascunse au vrut să sape cât mai adânc în jurul meu”, a adăugat vedeta.

citește și...