Cu ce bani a rămas Dan Bittman după despărțirea de mama băieților săi! ‘Sunt foarte sărac acum’

01.05.2021, 17:53
Cu ce bani a rămas Dan Bittman după despărțirea de mama băieților săi! 'Sunt foarte sărac acum'
Cu ce bani a rămas Dan Bittman după despărțirea de mama băieților săi! 'Sunt foarte sărac acum'

La finalul lui 2020, Dan Bittman anunța că s-a despărțit de Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți. Artistul a precizat că nu mai sunt împreună de mai bine de 4 ani. După separarea de mama copiilor săi, artistul de la Holograf a fost nevoit să ia viața de la zero. 

Recent, Dan Bittman a dezvăluit că toate bunurile sale, chiar și vila familiei, au rămas în posesia fostei sale partenere, Liliana Ștefan.

„I-am lăsat tot Lilianei și am plecat. Sunt foarte sărac acum”, a spus cântărețul.

Dan Bittman are probleme cu banii

În prezent, Dan Bittman locuiește într-un apartament micuț, pandemia afectându-i serios veniturile în ultimul an și jumătate.

De asemenea, apropiații solistului au mărturisit că acesta are datorii la bănci, iar pentru întreținerea afacerii de de sport-turism ce o deține de câțiva ani la marginea lacului Sulimanu, de lângă Călărași, are nevoie de bani.

„Dan a rămas fără bani după ce a investit în acest proiect vreo 800.000 de euro și acum așteaptă să se redeschidă pentru a începe în sfârșit să încerce să își recupereze o parte din investiții”, a spus dezvăluit o sursă apropiată de Dan Bittman pentru Cancan.ro.

Dan Bittman nu are o relație bună cu Liliana Ștefan

Dan Bittman a spus motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată cu Liliana. El a precizat că mama copiilor săi nu și-a dorit inelul de logodnă, pentru că aceasta era de părere că o relație nu funcționează neapărat printr-o căsătorie.

”Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate nu reușim în momentul acesta”, a spus artistul la Antena Stars.

citește și...