Cu ce a ajuns să se ocupe Anca Lungu după ce s-a mutat în Franța. ”Lucrez inclusiv pentru firme din România”

14.09.2020, 15:55
Cu ce a ajuns să se ocupe Anca Lungu după ce s-a mutat în Franța. ”Lucrez inclusiv pentru firme din România”
Cu ce a ajuns să se ocupe Anca Lungu după ce s-a mutat în Franța. ”Lucrez inclusiv pentru firme din România”

Anca Lungu s-a stabilit de câțiva ani în Franța. Vedeta a dezvăluit cu ce se ocupă acum.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de soțul ei și de cei doi copii.  În anul 2018, Anca Lungu, în vârstă de 34 de ani, părăsea pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-și întemeia o nouă familie alături de soțul ei, Harry, de origine greacă. Fosta prezentatoare de televiziune a povestit cu ce se ocupă în prezent în Franța.

”Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume. Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare”, a declarat Anca Lungu pentru click.ro.

Vedeta produce acum conținut video pentru diverse companii.

”Îmi este dor de meseria mea și tocmai de aceea am ales o activitate în care îmi folosesc experiența adunată în 15 ani. Produc conținut video pentru diverse companii pentru social media. Lucrez inclusiv pentru firme din România”, a explicat ea.

Se declară fericită

Anca Lungu a mărturisit că este fericită și liniștită cu viața pe care o are în prezent.

”Sunt fericită, echilibrată. Viața pe care o am acum nu e o viață la care am visat, nu e o viață pe care am plănuit-o, ci e o viață pe care am decis să o trăiesc în momentul în care s-a ivit oportunitatea”, a afirma ea.

”Nu mi-am schimbat doar stilul de viață, ci viața cu totul. Petrec mai mult timp acasă cu copiii, merg foarte mult pe jos, am mare și mult mai mult soare în viața mea. Lucrez la diverse proiecte și sunt destul de activă și în social media, pe Instagram. Cei care mă urmăresc au văzut și felul în care mi s-a schimbat stilul de viață”, a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

citește și...