Anca Lungu, după zile bune de izolare în Franța. ”Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși”

30.03.2020, 09:02
Anca Lungu, după zile bune de izolare în Franța. ”Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși”
Anca Lungu, după săptămâni de izolare în Franța. ”Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu a făcut declarații după zile bune în care se află în izolare la domiciliu în Franța, din cauza pandemiei de coronavirus.

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu este stabilită de ceva vreme la Nisa, în Franța, alături de soțul ei și de copii. Vedeta a mărturisit că îi este foarte dor să iasă din casă.

Anca Lungu a postat o imagine pe Instagram cu o tartă cu mere pe care a făcut-o în ziua în care a văzut pentru ultima dată marea, în urmă cu 12 zile.


„Ziua în care am copt această prăjitură cu mere a fost ultima zi în care am văzut marea, deși locuiesc la 5 minute distanță de valuri. A fost și ultima zi în care am mai ieșit din casă, deși carantina în Franța a început 3 zile mai târziu. E bine în casă, e armonie și sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am. Nu-i o povara să gătesc de două ori pe zi, e-o bucurie, nu-i o povara să am grijă de cei mici, o iau că pe o super oferta de a petrece mai mult timp cu ei, pentru sănătatea lor emoțională.

Dar după 12 zile de izolare, iată că apare și  ”dar-ul”. La fel ca vouă, mi-e dor de afară, de aer, de vânt, de zgomot de valuri, de prânzuri la terasă, în bătaia soarelui. Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși. Știu însă că izolarea e acum singura soluție eficientă în fața inamicului invizibil, așa că las dorurile pe mai târziu, când va răsări soarele într-o dimineață și totul va fi bine”, a scris Anca Lungu pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...