Cu ce a ajuns să se ocupe acum Raluca Moianu, după moartea soțului. Fosta prezentatoare tv a rupt tăcerea

08.12.2020, 13:21
Cu ce a ajuns să se ocupe acum Raluca Moianu, după moartea soțului. Fosta prezentatoare tv a rupt tăcerea
Cu ce a ajuns să se ocupe acum Raluca Moianu, după moartea soțului. Fosta prezentatoare tv a rupt tăcerea

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”, de la TVR, și-a revenit după moartea soțului său, Marius Ancuța.

Raluca Moianu a avut un șoc după moartea tatălui fiicei sale, Mara. Bărbatul se lupta de ani buni cu o boală nemiloasă, cancer la plămâni. Marius Ancuța a decedat în urmă cu doi ani.

Cei doi au fost divorțați o perioadă de timp, dar au decis să se împace ulterior. Pentru că l-a iubit enorm, Raluca Moianu i-a organizat turneul ”Marius Ancuta Classic”. Competiția a fost transmisă pe Eurosport.ro, canalul de sport la care Marius Ancuța a lucrat timp de 20 de ani.

Au trecut doi ani de la moartea lui Marius Ancuța

‘Primele doua ediții au fost câștigate de Rareș Sinca, iar anul acesta învingătorul a fost Paul Croitoru. Este cu atât mai emoționant cu cât această competiție se transmite pe Eurosport.ro, iar acest canal de sport a fost pentru Mario timp de douăzeci de ani, ca o a doua casă. Prin intermediul comentariilor lui la Eurosport a reușit să îi facă pe mulți să se îndrăgostească de snooker’, a povestit Raluca Moianu, conform Impact.ro. 

Ce face Raluca Moianu în prezent

Raluca Moianu a mai explicat că este implicată în mai multe proiecte, care îi ocupă timpul. În plus, le are alături pe mama ei și fiica sa, Mara.

‘Eu am un copil mare (Mara împlinește în ianuarie 16 ani), o casa nu foarte mare și un serviciu la care se poate lucra în regim de telemuncă, așa că m-am descurcat cu toate onorabil. În primăvara, am primit o propunere din partea Editurii Litera și așa am început să-mi folosesc vocea pentru a transforma cărți în audiobook-uri. Le găsiți pe platforma citește.ro. Mi-am improvizat un mini-studio de înregistrări și acum lucrez de acasă.

Cursul de comunicare audio-vizuală pe care îl predau la U.N.A.T.C îl susțin online, așa că pot spune că m-am adaptat. Mi-e dor de interacțiunea cu studenții, la clasă, dar știu că pandemia vă trece și vom reveni la normal. La radioul la care lucrez s-au produs în aceasta toamnă schimbări în acționariat și asta ne-a adus o serie de proiecte noi, la care lucrăm acum, și care sper să fie bine primite de public’, a mai dezvăluit fosta prezentatoare tv.

 

citește și...