Cum se menține în formă Raluca Moianu, la 50 de ani

20.01.2020, 12:15
Cum se menține în formă Raluca Moianu, la 50 de ani
Cum se menține în formă Raluca Moianu

Raluca Moianu are o siluetă de invidiat, chiar și la 50 de ani. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit cum se menține în formă și ce stil de viață are. 

Din fericire, Raluca a povestit că nu îi este greu să se mențină în formă, pentru că are un stil de viață sănătos încă din copilărie. 

Cum se menține în formă Raluca Moianu

Secretul său este că nu mănâncă mai deloc seara, de multe ori cina nefiind inclusă în programul său. 

„Dietă nu am ținut, nu sunt o fană a dietelor, mulțumesc lui Dumnezeu, nu am prea avut nevoie, fiindcă eu mănânc destul de puțin. Asta înseamnă că mănânc dimineața foarte bine, la prânz e așa un fel de puțin, iar seara nu mănânc deloc”, a mărturisit vedeta TV, pentru Viva. 

Raluca a dezvăluit că mama sa le ajută pe ea și pe fiica sa să mânânce cum și când trebuie: „Mănânc dimineața foarte bine, deci cred că ăsta este secretul. Eu așa am fost învățată de mică. Mama mea întotdeauna spunea și îmi amintesc perfect. Ea îi spune fiicei mele că dimineața trebuie să mănânci ca un rege, la prânz ca un prinț și seara ca un cerșetor”.

 „Teoretic ultima masă e la ora 14.00, cam așa. După ora 14.00 nu prea mai mănânc. Dacă îmi este foarte foame, mănânc un iaurt sau beau un ceai. La ora 7.00 este micul dejun, eu la 7.15 ies pe ușă de obicei, fiindcă îmi duc copilul la școală în fiecare zi”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

citește și...