Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, apariție provocatoare. Ținuta care i-a pus în valoare decolteul

15.04.2021, 12:27
Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, apariție provocatoare. Ținuta care i-a pus în valoare decolteul
Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, apariție provocatoare. Ținuta care i-a pus în valoare decolteul

Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, a avut o apariție extrem de provocatoare în mediul online.

Sora lui Brigitte Pastramă, Cristina Szeifert, este o blondă superbă, care atrage privirile oriunde își face apariția. Este posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante.

Cristina Szeifert i-a cucerit pe fanii ei din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază plină de senzualitate. Aceasta poartă o ținută de culoare neagră, cu un decolteu foarte adânc, care îi pune foarte bine în valoare bustul. Imaginea a adunat numeroase aprecieri din partea internauților, care au complimentat-o pe sora lui Brigitte Pastramă pentru felul în care arată.

Cristina Szeifert a părăsit România când avea 24 de ani

Sora lui Brigitte Pastramă a părăsit România la 24 de ani pentru a urma o carieră de model în Italia. Cristina Szeifert este  psiholog și are ca hobby pictura. În prezent, sora lui Brigitte Pastramă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre, un elevețian stabilit la Londra, care activează în domeniul bancar.

„Imediat după absolvire, am deschis o afacere, pe care o am și astăzi – un salon de înfrumusețare foarte cunoscut în Timișoara. M-am împărțit între afacerea mea și Italia, pentru 10 ani, unde aveam contracte. A fost foarte frumos și Italia m-a făcut să cunosc o lume minunată. Participam la eventimente unde eram protagonistă, mereu în centrul atenției, și mi-am îmbogățit cultura cu lucruri extraordinare”, spunea Cristina Szeifert într-un interviu.

Sora lui Brigitte Pastramă a comentat despre relația dintre ele. Cristina Szeifert a explicat exact cum se înțelege cu celebra ei soră. ”Eu cu Brigitte ne completăm, deși eu sunt mai calmă și ea îmi cere sfatul în multe. Sunt foarte apropiată de ambele surori. Noi suntem trei. Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni. Eu o admir pe Brigitte, este o luptătoare și extrem de muncitoare”, a mărturisit Cristina Szeifert pentru protv.ro.

citește și...