Cristina Spătar nu-și revine după moartea tatălui său! ‘Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni’

24.07.2021, 18:37
Cristina Spătar nu-și revine după moartea tatălui său! 'Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni'
Cristina Spătar nu-și revine după moartea tatălui său! 'Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni'

Cristina Spătar nu-și revine după moartea tatălui său. Solista și-a pierdut părintele în urmă cu o lună. Tatăl artistei s-a stins din viață, la nici un an după ce a fost diagnosticat cu cancer ganglionar.

Într-un interviu recent, Cristina Spătar a dezvăluit care au fost ultimele momente din viața bărbatului. Solista a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că acum a rămas singură și îi este foarte greu.

Cristina Spătar nu-și revine după moartea tatălui său

„Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu Trebuie să merg mai departe, am copii, am responsabilități mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată și trebuie să fac totul să merg mai departe. 

În ultima perioadă nu mai putea să vorbească deloc, cancerul lui a fost ganglionar, a fost la gât, când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă. Mă întreba mereu dacă mi-e bine și dacă m-am împăcat cu fostul soț, i-am zis că așa ceva nu se va întâmpla niciodată, își dorea să comunicăm pentru copii, dar din păcate nu se poate, așa este”, a spus ea la Antena Stars.

Prin ce a trecut Cristina Spătar pentru a deveni mămică

Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce tratamente chinuitoare a trecut înainte de a deveni mamă.

“Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat Cristina Spătar, citată de click.ro.

citește și...