Cristina Spătar duce dorul scenei. ”Mereu pe drumuri, dar cu satisfacții atât de faine”

22.11.2020, 11:03
Cristina Spătar duce dorul scenei. ”Mereu pe drumuri, dar cu satisfacții atât de faine”
Cristina Spătar duce dorul scenei. ”Mereu pe drumuri, dar cu satisfacții atât de faine”

Cristina Spătar duce dorul vremurilor în care suisține spectacole și participa la diverse evenimente, alături de dansatoarele ei.

Criza provocată de pandemia de coronavirus i-a afectat pe foarte mulți artiști, care nu mai pot susține spectacole și care nu mai pot participa la evenimente. Este și cazul cântăreței Cristina Spătar, care a mărturisit, într-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare, că duce dorul scenei și al evenimentelor la care participa alături de dansatoarelei din trupa ei.

”…ce dor îmi e de voi fetelor, de spectacolele noastre, de evenimentele la care cantam si dansam, bucurand suflete, când ne făceam mereu prieteni noi și eram mereu pe scena…în fiecare weekend era ca o continua vacanta….mereu pe drumuri dar cu satisfacții atât de faine… Mi-e asa de dor… de publicul nostru drag, de oamenii care ne așteaptă, de cântecele noastre și de atmosfera aceea de sărbătoare continua……….❤ Mi-e asa de dor…”, a mărturisit Cristina Spătar în mediul online.

Cristina Spătar, pe mâna esteticianului pentru a arăta ireproșabil

De curând, cântăreața Cristina Spătar s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Vedeta și-a făcut lipoaspirație și și-a injectat grăsime în posterior.

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete”sculptate” de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar, după intervenţia de liposucţie.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea.

citește și...