Andreea Tonciu, atac la adresa Calinei. ”A prins tupeu”

03.09.2020, 14:41
Andreea Tonciu, atac la adresa Calinei. ”A prins tupeu”
Andreea Tonciu, atac la adresa Calinei. ”A prins tupeu”

Andreea Tonciu a fost în discuții aprinse cu câteva dintre colegele de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Bruneta a luat-o în vizor de data aceasta pe Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

Tensiunea dintre concurentele vedete de la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la Kanal D, ia amploare de la o zi la alta.

În ediția de miercuri seară, Andreea Tonciu s-a luat la ceartă cu Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.


Andreea Tonciu a fost filmată în vestiar alături de Oana Radu și Bia Rus, când vorbeau fără reținere despre Calina Dumitrescu.

„Nu pot să vin în emisiune să tac. Eu am făcut glume cu oricine. Deci Calina a prins tupeu. Despre ce vorbim? Eu am venit la Bravo, ai stil să-i permit Calinei să vorbească așa cu mine? Că-i știm «dosarul…» Dacă mă enervează și mă calcă pe coadă. Eu nu pot să-i permit Calinei să-mi vorbească așa”, a spus Andreea Tonciu în culise, potrivit click.ro.

Calina și Raluca Tănase au vrut să intervină, însă Andreea Tonciu a continuat:

”Care e problema ta, fetițo? Unde ați trăit, mă, până acum? Ați fost ținute în vitrină? Mă fetelor, treziți-vă la realitate. Viața e scurtă!”.

„Mi-e rușine să stau în platoru cu o asemenea femeie”, a replicat Calina.

„Fetiță ești tu, mă! Care nici nu știi să te ștergi la fund, ești nebună la cap? Taci din gură!”, a mai spus Andreea Tonciu.

Reguli noi la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici, a anunțat si regulamentul emisiunii, care vine cu o modificare pe care fanii show-ului trebuie sa o stie.

Votul prin SMS se opreste, deocamdata. Totusi, in Marea Finala, votul va fi in mainile telespectatorilor, care vor decide cine castiga. Pana atunci insa, votul prin SMS se suspenda. Toate voturile care s-au dat pana acum, vor fi luate in considerare in momentul in care va fi prima editie eliminatorie, asa incat, voturile nu sunt pierdute, ba dimpotriva, conteaza foarte mult pentru fete. La fel de mult conteaza si numarul de stelute obtinute de fete.

 

citește și...