Cristina Șișcanu și Elena Ionescu au îngropat securea războiului. Cum s-au împăcat vedetele

20.04.2021, 12:04
Cristina Șișcanu și Elena Ionescu au îngropat securea războiului. Cum s-au împăcat vedetele
Cristina Șișcanu și Elena Ionescu au îngropat securea războiului. Cum s-au împăcat vedetele

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, două dintre mămicile-vedetă care apar în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars, au decis să îngroape securea războiului și s-au împăcat. 

În urmă cu mai bine de două luni, între cele două au existat numeroase divergențe și și-au aruncat cuvinte grele. Din fericire, Cristina Șișcanu și Elena Ionescu au reușit să ajungă la un numitor comun și s-au împăcat.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Elena Ionescu a vorbit despre relația pe care o are acum cu Cristina Șișcanu, după ce au decis să facă pace.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu s-au împăcat

”Eee, acum știi cum e? Nu poți să le ai pe toate, dar toate se rezolvă cu înțelepciune. Surprinzător ne-am împăcat. Postul, înțelepciunea, vremurile astea, uneori, tulburi, ne-au adus pace și liniște în sufletele. Eu sunt un om căruia nu-i plac conflictele, sunt un om împăciuitor. Împăcarea a venit reciproc, așa îmi place să cred și îmi doresc ca acest proiecte să ne unească mai mult și vreau să devenim exemple pentru cei de acasă, pentru că până la urmă despre asta este vorba”, a spus Elena Ionescu la XNS, de la Antena Stars.

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu s-au tot înțepat pe parcursul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”. De altfel, cele două au mai participat împreună la o emisiune TV și nu s-au înțeles deloc bine. Elena Ionescu s-a arătat dezamagită de comportamentul Cristinei Șișcanu.

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a mai comentat Cristina Șișcanu, scria Spynews.

citește și...