Cristina Șișcanu s-a săturat să fie criticată și a luat măsuri. ”Sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

17.07.2021, 16:37
Cristina Șișcanu s-a săturat să fie criticată și a luat măsuri. ”Sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”
Cristina Șișcanu s-a săturat să fie criticată și a luat măsuri. ”Sunteți triste și îmi pare rău pentru voi”

Cristina Șișcanu a luat măsuri în mediul online după ce a tot fost criticată pentru felul în care arată și pentru cum se expune în public. Sătulă de comentarii, acesta a decis să blocheze unele persoae care o urmăreau pe contul de Instagram. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a trasmis și un mesaj dur la adresa acelor persoane care comentează negativ la adresa ei.

Cristina Șișcanu se află în vacanță în Franța împreună cu partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.

În ultima vreme, vedeta a primit numeroase comentarii, nu tocmai plăcute, în mediul online, astfel că a decis să ia ăsuri împotriva celor care comentează la adresa ei.

Cristina Șișcanu s-a săturat să fie criticată și a luat măsuri. ”Critica excesivă, răutatea și ura din comentarii vin din suferințile voastre profunde”


Cristina Șișcanu a decis să blocheze mai multe persoane pe Instagram. Într-un mesaj publicat în mediul online, acesta a explicat de ce a decis să recurgă la acest gest.

”De dimineata am blocat mai multe persoane pe Instagram. Femei, evident! …că ar trebui să îmi pun silicoane, că de ce port o geanta Chanel (că vezi, Doamne, sunt o tipa așa mișto încât nu am nevoie de brand-uri ?), că fundul ,că picioarele, că sânii , că burta, că… firul de păr din vârful capului! … că nu e bine că am luat copilul cu noi în vacanță pe Coasta de Azur… what the fuck???‍♀️ Femeilor (cele care mi-ați scris astfel de comentarii), sunteți triste și îmi pare rău pentru voi. Critica excesivă, răutatea și ura din comentarii vin din suferințile voastre profunde. Eu sunt SUPERBĂ! Mă uit în oglindă și îmi place enorm de mine. Mă îngrijesc fără a face o obsesie din asta . Dacă îmi voi pune silicoane, habar nu am! Poate că da, poate că nu! Voi dori să mai slăbesc ? Da, când mă întorc din vacanță mă așteaptă programul magic alimentar de slăbit. Nu sunt obsedată, nu sunt disperată! Nu mă urăsc când mă uit în oglindă și văd poate niște celulită, în anumite zile-burtcă sau sânii nu atât de fermi cum erau odată! Dar sunt atât de frumoasă și mă simt atât de bine cu corpul meu! Îl ador, îl divinizez! Vă pup de la Cannes! ❤️”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este măritată cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011. La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...