Cristina Șișcanu, în lacrimi la tv. ”Numai eu ştiu ce înseamnă”

10.10.2020, 10:54
Cristina Șișcanu, în lacrimi la tv. ”Numai eu ştiu ce înseamnă”
Cristina Șișcanu, în lacrimi la tv. ”Numai eu ştiu ce înseamnă”

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi la TV în momentul în care a vorbit despre băiatul pe care Mădălin Ionescu, soțul său, îl are din prima căsnicie.

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are probleme de sănătate. Cristina Șișcanu s-a emoționat extrem de tare când a vorbit despre Filip la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la Kanal D.

Cristina Șișcanu, emoționată până la lacrimi când a vorbit despre Filip

La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, juratul Maurice Munteanu a vorbit despre modestie, iar Cristina Șișcanu a izbucnit, explicând că știe ce înseamnă acest lucru. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu nu și-a putut opri lacrimile, notează okmagazine.ro.

”Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.

Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Numai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: ”mamă”, nu Petra”, a spus Cristina Șișcanu la emisiunea respectivă.

Ce spunea Mădălin Ionescu despre fiul său

“Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…)”, explica Mădălin Ionescu într-un interviu.

citește și...