Cristina Șișcanu, experiență neplăcută cu menajera. ”Am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă”

22.05.2022, 11:18
Cristina Șișcanu, experiență neplăcută cu menajera. ”Am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă”
Cristina Șișcanu, experiență neplăcută cu menajera. ”Am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit prin ce experiență neplăcută a trecut cu menajera pe care a avut-o. partenera de viață a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu a explicat că a observat cum angajata respectivă lua obiecte din casă. ”Am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Cristina Șișcanu a povestit, pe Instagram, prin ce experiență neplăcută a trecut cu menajera pe care a avut-o. Vedeta a povestit cum angajata respectivă, despre care susține că nu i-a inspirat niciodată încredere, a sustras mai mult lucruri din casă. “Aveam o doamnă, nu o mai am. Aveam o doamnă care ne ajuta la curăţenie, venea de două ori pe săptămână. Am observat că nu e prea ok din punct de vedere al caracterului. Chiar nişte prieteni au încercat-o mai întâi, soţul prieteniei nu a agreat-o, am luat-o noi, dar am fost mereu cu inima strânsă, am simţit-o că e alunecoasă. S-a mai întâmplat un episod, nu mi-a inspirat niciodată încredere. Dacă o întrebam unde e un anumit obiect, îmi spunea “Aoleu, nu am luat eu nimic”. Dar nu o acuzam de nimic, doar o întrebam, ca şi cum l-aş fi întrebat pe soţul meu. Tot timpul se justifica”, a povestit Cristina Șișcanu, notează click.ro.

Cristina Șișcanu, experiență neplăcută cu menajera. ”În momentul ăla, şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă, că ce, că nu mai vine. Am rămas mută”

Cristina Șișcanu a mai dezvăluit că femeia care se ocupa de curățenie a avut o reacție cu totul neașteptată în momentul în care vedeta nu și-a mai găsit încărcătorul de la telefon și a rugat-o să o ajute să îl caute: “Marţi, când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcator, încărcătorul a rămas acolo. Eu nu am mai intrat în dormitor. Ea a făcut curăţenie. După-amiază, telefonul nu mai avea baterie, nu am găsit încărcătorul. Tot m-am gândit unde ar fi putut să fie. Am sunat-o pe doamna, mi-a zis că era în priză. Nu e o mare valoare, dar nu am mai dat de el. Vine ziua de vineri. Îi zic poate găseşte ea încărcătorul, poate nu l-am căutat eu bine. În momentul ăla, şi-a luat lucrurile şi a luat-o la fugă, că ce, că nu mai vine. Am rămas mută. Eu nu am acuzat-o de nimic, am rugat-o să mă ajute să îl caut. Dar doar dacă a existat ceva paranormal, putea să dispară”.

“S-a mai întâmplat, veneam cu pungi de cosmetice, în pungi rămâneau mosterele, dispăreau… Lua pungi de cadouri, umbla în dulapuri, lua lucruri fără să ceară. Nu e problemă, îi dădeam, dar e vorba de gest. Nu era nici genul de femeie care era în casă de zece ani, atunci era altceva… (…) La noi, nu ai ce să furi, noi nu ţinem bani cash, dar e o situaţie neplăcută. Mai ales că i-am făcut multe cadouri acestei doamne. O dată mi-a adus Mădălin flori şi ea m-a întrebat dacă nu i le dăm ei, că merge la o nuntă. Nu s-a aventurat la chestii mari, de valoare, alea le observam imediat”, a adăugat Cristina Șișcanu, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...