Cristina Șișcanu, dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu 

16.10.2019, 19:08
Cristina Șișcanu, dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu 
Cristina Șișcanu, dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta a vorbit despre relația femeii cu cei doi copii pe care îi are cu prezentatorul TV, dar și despre fetița sa, Petra. 

Cristina este fericită pentru că, deși există o diferență între Ștefania, Filip și Petra, cei trei copii petrec mult timp împreună și se iubesc foarte mult.

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri dure despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe “Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des “Pepe”. Pe Ştefania o alintă “Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a povestit soția lui Mădălin. 

Atunci când a fost întrebată ce relație au Ștefania și Filip, copiii lui Mădălin din primul mariaj, cu mama lor, Cristina a vrut inițial să nu răspundă, însă nu s-a putut abține și a dezvăluit cum stau lucrurile. 

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a mai spus prezentatoarea TV. 

 

citește și...