Cristina Șișcanu, detalii despre câștigurile ei. ”Eram foarte tânără, aveam un salariu mai mic”

04.02.2021, 10:45
Cristina Șișcanu, detalii despre câștigurile ei. ”Eram foarte tânără, aveam un salariu mai mic”
Cristina Șișcanu, detalii despre câștigurile ei. ”Eram foarte tânără, aveam un salariu mai mic”

Cristina Șișcanu a vorbit despre banii pe care îi câștigă.

Jurnalista Cristina Șișcanu a mărturisit că partenerul ei de viață, fostul pezentator de televiziune Mădălin Ionescu, aduce mai mulți bani în casă. Însă, vedeta a explicat că și ea contribuie din plin la bugetl familiei sale.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cirstina Șișcanu la InstaStory, citată de spynews.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Șișcanu

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Cristina Șișcanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu. „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noate de amor”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...