Cristina Șișcanu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem”

26.05.2022, 16:41
Cristina Șișcanu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem”
Cristina Șișcanu, despree eventualitatea de a deveni din nou mămică. ” La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, formează o familie alături de prezentatorrul de televiziune Mădălin Ionescu, în vâstă de 51 de ani. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, care se numește Petra. Cristina Șișcanu a comentat despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. ”La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem”, a spus ea.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.  Cristina Șișcanu a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori ca familia ssa să se mărească și să mai aibă un copil.

Cristina Șișcanu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Da, eu mi-aș dori!”

”Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri… Ce m-a surprins e că Petra, atunci când era mai micuță îmi spunea tot timpul că vrea un bebeluș. De ceva timp însă, zice că nu mai vrea. Am citit că, între vârsta de 5 și 7 ani, nu e ok să mai faci încă un copil. Atunci copilul devine foarte gelos. Când e mai mic nu realizează, dar la 5 ani realizează că el cumva trebuie să o împartă pe mami sau să-l împartă pe tati cu un bebeluș”, a declarat Cristina Șișcanu.


Vedeta a vorbit și despre ceilalți doi copii din familie, Ștefania și Filip: ”E cam fiecare cu treburile lui. Ștefania este mare, deja este adult în toată firea, are 25 de ani. S-a mutat singură, nu mai stă cu noi. Are însă un apartament aproape de noi. Are și un job foarte bun. A ajuns să dețină o poziție de director într-o firmă care se ocupă de comercializarea parfumurilor. E într-o zonă foarte frumoasă, care-i place foarte mult… Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani”.

 

 

citește și...