Cristina Șișcanu, ceartă în mediul online. ”Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine”

04.03.2021, 13:37
Cristina Șișcanu, ceartă în mediul online. ”Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine”
Cristina Șișcanu, ceartă în mediul online. ”Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine”

Cristina Șișcanu a răbufnit în mediul online, după ce a primit un comentariu de la o persoană care îi urmărește activitatea pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu le-a povestit celor care o urmăresc pe internet că, în timpul unui examen pe care l-a susținut la facultate a văzut un coleg care copia și a anunțat imediat profesorul. Dezvăluirea jurnalistei a atras imediat comentarii din partea internauțuilor. „Ce urât! De ce ai făcut asta? Era problema lui că a copiat. Dacă tu știai că ești în stare să iei examenul respectiv, nu făceai asta. De aici rezultă faptul că invidia este principala ta trăsătură, cea dominantă”, i-a transmis un internaut Cristinei Șișcanu, relatează wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu a replicat imediat, extrem de deranjată. ”Deci fata asta care mi-a scris acel mesaj este o proastă. Nu a înțeles nimic și nici nu înțelege cum este viața și care sunt principiile corecte de viață. Dacă vedem că unul copiază, hai să îl pitim acolo, dăm dovadă de corectitudine dacă nu îl pârâm. Femeie, tu te gândești? Eu vorbeam despre un concurs unde era bătaie de 2-3 locuri la fără taxă și erau sute de tineri care se luptau. Eu nu am făcut-o doar pentru mine, am făcut-o pentru toți ceilalți care se luptau pentru șansa de locuri la fără taxă. De ce să vină un cretin, care nu a muncit, care habar n-avea, să facă pe deșteptul copiind și să fure un loc fără taxă la facultate, unui student foarte deștept. Asta trebuie să fac, să tac, să nu-i atrag atenția, care după acea mi-a mulțumit și mi-a zis că am dreptate? Mi-e rușine de unii ca voi care gândiți așa, mi-e rușine. Trăiesc într-o astfel de societate și mă înfioară faptul că ai mei copii vor trăi alături de oameni ca voi. Mi-e rușine. Proasta, pentru că e proastă. Prost înseamnă om fără minte. Proasta spune că nu era problema mea că el a copiat, păi cum nu era dacă eram într-un concurs și noi toți ăia, sutele de tineri luptam pentru un loc la fără taxă?”, a spus jurnalista, conform sursei citate anterior.

Cristina Șișcanu, are o familie fericită alături de Mădălin Ionescu

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra.

Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

citește și...