Cristina Șișcanu a părăsit ‘Survivor România’! Soțul vedetei a luat foc. Mesajul tranșant al lui Mădălin Ionescu

26.01.2020, 13:10
Cristina Șișcanu a părăsit 'Survivor România'! Soțul vedetei a luat foc. Mesajul tranșant al lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu a părăsit '“Survivor România'! Soțul vedetei a luat foc

Competiția ‘Survivor România’ devine tot mai tensionată! Cristina Șișcanu a fost prima concurentă care a părăsit show-ul de supraviețuire de la Kanal D.

Cristina Șișcanu a părăsit ‘Survivor România’! Soțul vedetei a luat foc

În timpul competiției ‘Survivor România’, Cristina Șișcanu a fost protagonista mai multor conflicte, iar colegii săi de echipă au propus-o spre eliminare, împreună cu Elena Ionescu și Asiana Peng.

Declarațiile vedetei au agitat spiritele și în mediul online. Soțul Cristinei Șișcanu, Mădălin Ionescu, a luat foc după ce mama fiicei sale a fost eliminată de la ‘Survivor România’ și a transmis un mesaj tranșant într-o filmare pe Instagram.

‘A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni.

Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul Survivor. Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața’, a declarat cristina Șișcanu la finalul competiției de la Kanal D.

Încă de la început emisiunii, Mădălin Ionescu și-a susținut soția și declara că aceasta poate față cu brio condițiilor grele de la ‘Survivor România’.

”Ați crucificat-o! Despre participarea Cristinei la “Survivor”. Urmariti, va rog, pana la capat’, a fost mesajul fostului prezentator tv pe contul de socializare al Cristinei Șișcanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Despre participarea Cristinei la “Survivor”. Urmariti, va rog, pana la capat.

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

citește și...