Cum arată Cristina Șișcanu după ce a slăbit enorm! Soția lui Mădălin Ionescu este din ce în ce mai sexy

01.12.2019, 15:17
Cum arată Cristina Șișcanu după ce a slăbit enorm! Soția lui Mădălin Ionescu este din ce în ce mai sexy
Cum arată Cristina Șișcanu după ce a slăbit enorm!

Cristina Șișcanu, soția fostului prezentator Mădălin Ionescu, este din ce în ce mai sexy! Deși în aprilie 2017 a adus pe lume o fetiță, vedeta a reușit să ajungă acum la silueta dinainte de naștere.

Cum arată Cristina Șișcanu după ce a slăbit enorm!

Cristina Șișcanu are curajul să se afișeze în costum de baie pe rețelele de socializare, iar comentariile din partea fanilor sunt numai pozitive.

Imediat după ce a devenit mamă, soția lui Mădălin Ionescu s-a reapucat serios de sală și a început să țină diverse diete. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Cristina Șiscanu s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

În cele 9 luni de sarcină, vedeta pusese pe ea 25 kg, dar a reușit să slăbească extrem de mult în doar câteva luni. Acum, partenera de viață a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu arată foarte bine, afișând o siluetă de vis.

Mai mult de atât, ea s-a pozat în lenjerie intimă și le-a arătat tuturor trupul bine tonifiat și lipsit de celulită. În plus, Cristina Șișcanu le îndeamnă pe toate femeile să își iubească trupul și să încerce să fie cât mai sexy.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu și au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. Ea s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme.

‘Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact ca un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie.

Trebuie să găsesc o temă, un invitat, o poveste, să mă gândesc la titluri, să fac burtiere, să mă asigur că siglele sponsorilor intră unde şi când trebuie. Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook’, mărturisea Cristina Șișcanu.

citește și...