Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului logodnic! Ce spunea prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’ despre relația cu Mihai

10.08.2020, 14:48
Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului logodnic! Ce spunea prezentatoarea de la 'Puterea dragostei' despre relația cu Mihai
Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului logodnic! Ce spunea prezentatoarea de la 'Putere dragostei' despre relația cu Mihai

Încurcate sunt căile iubirii! Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului logodnic, după ce se despărțise de el în urmă cu câteva luni. Deși a încercat să își refacă viața alături de un alt bărbat, actuala prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’ a decis să reia legătura cu fostul partener care o ceruse de soție.

Conform Cancan.ro, Cristina Mihaela Dorobanțu a fost cuplată timp de o lună cu un milionar din Cluj, Paul George Lung. Din nefericire, relația lor nu a durat prea mult și s-au despărțit.

Cei doi trebuiau să se căsătorească

Acum, însă, vedeta de la Kanal D i-ar mai fi dat o șansă lui Mihai, bărbatul cu care s-a iubit vreme de șase ani. Când toată lumea credea că cei doi se vor căsători, Cristina Mihaela Dorobanțu anunța că a rupt logodna. Se pare că aceasta a revenit la sentimente mai bune și formează din nou un cuplu cu Mihai.

‘Am zis că la vară mă mărit. Nu am stabilit, dar cu siguranţă dacă va urma nunta, o să ştii. O să fie aşa, de pe o lună pe alta, la modul: Băi, luna viitoare ne căsătorim. Hai să veniţi la nuntă!

Nu sunt genul care să îmi planific lucrurile din timp, trăiesc tare mult prezentul şi mă bucur de lucrurile care mi se întâmplă pentru că simt că în felul acesta adun energia pozitivă asupra mea.

Eu am spus toată viaţa că o sirenă, aşa în pantaloni. Cu siguranţă, va fi simplă, nu o să vă şochez. Cred că o să fie o rochie de prinţesă, măcar o dată în viaţă. Să îmi îndeplinesc şi eu visul ăsta. (…) O să fie simplă rochia mea de mireasă, cu siguranţă o să am voal, şi decorul şi tot ce se va întâmpla în jur va fi simplu.’, dezvăluia Cristina Mihaela în urmă cu ceva timp.

Este noua prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’

Cristina Mihaela Dorobanțu a înlocuit-o pe Andreea Mantea în emisiunea matrimonială ‘Puterea dragostei’ care este difuzată de Kanal D. Filmările au loc în Istanbul, Turcia.

„Dacă puteți să mă credeți, aceasta este prima zi în care mă duc să mă plimb… mă duc, de fapt, să-mi caut scaune și ceva lămpi pentru apartamentul din București. Nu am avut timp de absolut nimic pentru că am filmat în continuu”a ținut să precizeze prezentatoarea sezonului trei ‘Puterea dragostei’.

citește și...