Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cel mai mare vis. ”Mai am o dorință importantă”

28.06.2022, 13:40
Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cel mai mare vis. ”Mai am o dorință importantă”
Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cel mai mare vis. ”Mai am o dorință importantă”

Vedeta de televiziune Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârstă de 31 de ani, a făcut declarații despre viața și cariera sa. Dacă în plan profesional se simte împlinită, în plan personal aceasta are un mare vis. ”Mai am o dorință importantă”, a mărturisit prezentatoarea știrilorr de la postul de televiziune Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.  Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D. În prezent, Cristina Mihaela Dorobanțu lucrează la știrile de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a mărturisit că se simte o femeie împlinită în plan profesional, însă în ceea ce privește viața personală are o mare dorință.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cel mai mare vis. ”Visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai bună mamă din lume”

”Mi-am dorit atât de mult să ajung unde sunt acum și am muncit neîncetat că să fiu aici”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru kanald.ro.

Vedeta a mărturisit că își dorește foarte mult să își întemeieze o familie și să devină mămică: ”Pe plan professional am ajuns să îmi împlinesc un vis, am muncit foarte mult că să ajung aici unde sunt acum și mulțumesc universului că a făcut în așa fel încât să ating acest vis atât de important pentru mine. Mai am o dorință importanta, aceea de a-mi întemeia o familie și, de ce nu, de a avea un copil. Din punct de vedere profesional, îmi doresc să evoluez în permanenta și să fiu foarte buna în profesia mea. În plan personal, visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai buna mama din lume. Sper să fiu la fel de buna precum au fost părinții mei pentru mine”.

 

citește și...