Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cariera sa. ”Am atins visul suprem și aici se oprește totul”

03.05.2022, 14:48
Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cariera sa. ”Am atins visul suprem și aici se oprește totul”
Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cariera sa. ”Am atins visul suprem și aici se oprește totul”

Cristina Mihaela Dorobanțu a vorbit despre cariera sa în televiziune. Aceasta a explicat cum a fost să treacă de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” la pupitrul jurnalului de știri de la postul de televiziune kanal D. Aceasta a mărturisit că nu își mai dorește să prezinte o emisiune de televiziune.

Cristina Mihaela Dorobanțu a fost moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”.  Cristina Mihaela a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D.În prezent, Cristina Mihaela Dorobanțu lucrează la știrile de la Kanal D.

Cristina Mihaela Dorobanțu a trecut la pupitrul jurnalului de știri difuzat de luni până vineri, de la ora șapte dimineața. Despre cariera sa în televiziune a vorbit vedeta pentru click.ro. Întrebată dacă ar mai accepta să mai prezinte o emisiune, vedeta a răspuns: ”Nu, niciodată. Am atins visul suprem și aici se oprește totul”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre cariera sa. ”Nu se aștepta nimeni, nici măcar eu, să pot face față”

Cristina Mihaela Dorobanțu a explicat cum a fost pentru ea să modereze show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”: ”Am învățat foarte multe lucruri. Iar la ‘’Puterea Dragostei’’ am spus și am spus-o întotdeauna, am unit suflete. Acest lucru este foarte prețios. Să reușești să unești oameni, să reușești să apropii destine este extraordinar. Și astăzi mai primesc mesaje de la foști concurenți care îmi mulțumesc. Am creat familii și sunt mândră”.

Despre trecerea de la un show matrimonial la știri, vedeta a declarat: ”A fost extraordinar! Îmi doream dintotdeauna să ajung la știri. Sincer îți spun, nu se aștepta nimeni, nici măcar eu, să pot face față. Acum mă uit cu mândrie în prompter și către cer. În prompter văd ceea ce trebuie să le transmit oamenilor și simt ceea ce trebuie să le transmit, pentru că citesc știrile înainte și am mare grijă. Și către cer mă uit să-i mulțumesc de fiecare dată lui Dumnezeu, pentru că după foarte multă muncă, mi-a dat șansa să ajung acolo unde am visat”.

citește și...