Cristina Joia, despre traumele care a rămas după ce a fost agresată fizic. ”Eu nu simt ură”

01.09.2021, 14:46
Cristina Joia, despre traumele care a rămas după ce a fost agresată fizic. ”Eu nu simt ură”
Cristina Joia, despre traumele care a rămas după ce a fost agresată fizic. ”Eu nu simt ură”

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a făcut declarații  despre agresiunea pe care a suferit-o în toamna anului trecut. Acesta a vorbit despre trauma prin care a trecut după ce a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas. Cristina Joia a dezvăluit cum a reușit să treacă peste acele momente de cumpănă.

Cristina Joia a explicat, pentru protv.ro, cum a reușit să treacă peste momentele incidentul prin care a trecut în noiembrie 2020.

„A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a declarat aceasta.

 

Cristina Joia, despre traumele care au rămas după ce a fost agresată fizic. ”La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”

„Ea nu a arătat niciun fel de remușcare, a fost la fel de arogantă. Avocata ei m-a acuzat că m-am folosit de imaginea mea de om de media, dar eu nu pot să zic asta despre mine, fiindcă eu sunt designer, sunt angajată pe șantier, nu la televizor. La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”, a mai spus designerul de la emisiunea ”Visuri la cheie”.

Cristina Joia a mărtuirisit mulți apropiați s-au întrebat dacă mai poate continua proiectul, având în vedere traumele prin care a trecut: „Foarte mulți oameni mi-au spus că n-o să pot să mai fac emisiunea asta pentru că mi-am pierdut încrederea în oameni, că mai traumatizant a fost când zăceam în magazin, plină de sânge, și nimeni nu a sunat la poliție și la ambulanță. Eu am sunat. Dar nu mi-am pierdut încrederea în oameni”.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia la sfârșitul anului trecut

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului trecut, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, aceasta a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și are 34 de ani.

citește și...