Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa. ”Nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale”

18.07.2022, 13:31
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa. ”Nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale”
Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa

Cristina Joia, designerul cunoscut de la emisiunea ”Visuri la cheie”, de la Pro TV, a făcut declarații despre agresiunea pe care a suferit-o în toamna anului 2020. Atunci, aceasta a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas. ”Nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale” , a spus Cristina Joia despre femeia care a agresat-o.

Cristina Joia a trecut printr-un moment de cumpănă după  incidentul din noiembrie 2020, atunci când a fost lovită de o femeie și a avut nevoie de operații la nas.

Cristina Joia a vorbit despre agresoarea sa într-un interviu pentru click.ro. Aceasta a explicat că femeia care a agresat-o a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și că nu a plătit nimic din daunele morale și materiale.

Cristina Joia, de la ”Visuri la cheie”, despre agresoarea sa. ” E între ea și Dumnezeu de aici încolo, eu nu am intentat procesul pentru bani”

 

”Nu mi-am imaginat niciodată că o să trăiesc acel coșmar, dincolo de lovitură (extrem de precisă de altfel, pentu că a produs multiple fracturi), spitalizările, operațiile care au urmat și procesul în sine au fost încă o traumă adăugată. Țin să menționez că ea a fost condamnată la un an şi trei luni de închisoare, dar cu suspendare. Absolut toate intervențiile au fost suportate de mine și clinica Zetta, dr. Dragoș Zamfirescu m-a ajutat să respir și să arăt normal din nou. Agresoarea nu a achitat absolut nimic din daunele morale sau materiale. Dar pentru că vreau să las evenimentul acesta în urmă, nu m-am mai axat pe această direcție. E între ea și Dumnezeu de aici încolo, eu nu am intentat procesul pentru bani (pe care i-aș fi donat oricum), ci pentru că așa am simțit că trebuie să fac, că asta era calea dreaptă pentru a nu mai exista alte victime”, a declarat Cristina Joia.

”Da, voi rămâne cu cicatrice tot restul vieții, dar a ajuns să nu mai deranjeze așa tare. Am avut niște intervenții cu laser care au mai atenuat, dar e imposibil de reparat total pentru că era tăiat foarte adânc și e imposibil să refaci țesutul ca nou”, a mai spus aceasta.

Ce s-a întâmplat cu Cristina Joia la sfârșitul anului 2020

Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri la cheie”, a trecut prin momente de groază la sfârșitul anului 2020, după ce a fost bătută, într-un magazin din București, de o femeie căreia i-a atras atenția că a parcat pe trecerea de pietoni.

Aceasta a lovit-o peste față, Cristina Joia suferind o fractură de piramidă nazală și fiind operată de urgență. După incident, Cristina Joia a mai suferit încă o operație de reconstrucție nazală. Ulterior, polițiștii Secției 14 din Capitală au identificat-o pe femeia care a lovit-o pe Cristina Joia într-un supermarket din Sectorul 4. Aceasta se numește Ștefania A. și avea la acea vreme 34 de ani.

 

 

citește și...