Cristina Ich vorbește despre relația cu Alex Pițurcă. ”A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”

24.06.2022, 13:14

Cristina Ich a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a întâmpinat în relația cu Alex Pițurcă. Influencerita trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste cu Alexandru Pițurcă și au împreună un copil, pe Noah Alexandru.

„Angelina Jolie de România” a fost invitata lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste”, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația sa de cuplu. Vedeta a mărturisit că  între ea și Alex Pițurcă  a fost dragoste la prima vedere, iar rodul iubirii lor, Noah, a apărut extrem de repede.

Modelul a precizat că pasiunea dintre ei doi nu le-a lăsat timp să se cunoască cu adevărat, ceea ce a generat diverse situații conflictuale.

Cristina Ich, despre problemele din relația cu Alex Pițurcă

„Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine’, a declarat Cristina Ich în cadrul unui podcast.

Cu toate acestea, vedeta îl admiră și are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui băiețelului ei. Bruneta spune că Alex are ”un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil”. Cristina Ich a adăugat că are mult puncte în comun cu Alex Pițurcă.

”Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil”

„El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască’, a declarat Cristina Ich despre Alex Pițurcă potrivit sursei de mai sus.

citește și...