Cristina Ich, declarații tranșante despre alăptatul în public

19.11.2019, 15:12
Cristina Ich, declarații tranșante despre alăptatul în public

Cristina Ich a făcut declarații tranșante despre alăptatul în public. Iubita lui Alex Pițurcă a spus pe șleau ce consideră că poți face greșit atunci când devii mamă.

La aproape o lună de când a adus pe lume primul ei copil, Cristina a făcut mărturisiri despre alăptat pe o rețea socială. 

Cristina Ich, declarații tranșante despre alăptatul în public

„E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte”, a scris Cristina.

Vedeta consideră că nu e în regulă să postezi pe internet imagini realizate în timp ce îți hrănești copilul și a explicat de ce. 

„Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”, a mai scris Ich.