Cristina Ich se luptă cu depresia postnatală! Ce s-a întâmplat la maternitate

08.11.2019, 10:35
Cristina Ich se luptă cu depresia postnatală! Ce s-a întâmplat la maternitate
Ce s-a întâmplat la maternitate

Cristina Ich se luptă cu depresia postnatală. Iubita lui Alex Pițurcă a născut pe 25 octombrie și a avut probleme încă din maternitate. 

„Regina Instagramului” l-a făcut tată luna trecută pe fiul cel mare al lui Victor Pițurcă, Alex. Din câte se pare, bruneta a fost afectată de o depresie postnatală chiar la scurt timp după nașterea de la o clinică privată. 

Ce s-a întâmplat la maternitate

Cristina ar fi făcut la un moment dat o criză de nervi, iar medicii au decis să o separe de bebelușul său, pentru câteva ore. Bruneta a primit un tratament eficient, iar a doua zi se simțea deja bine. Totuși, chiar și după externare iubita lui Alex Pițurcă este monitorizată de specialiști, vizavi de această depresie postnatală. 

Ich a împărtășit cu fanii ei de pe internet detalii despre problemele pe care le-a avut în maternitate, deși nu a pronunțat cuvântul depresie.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da. Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți. A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima. Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit. Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă»”, a dezvăluit Cristina.

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai spus proaspăta mamă de băiat. .

citește și...