Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă!

10.11.2019, 10:43
Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă!
https://tacataca.prosport.ro/cristina-ich-si-bebelusul-ei-au-fost-externati-de-la-maternitate-14826/

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă! Bruneta ar fi dat vestea cea mare unor prieteni, la două săptămâni de când a devenit mamă. 

Iubita fiului fostului selecționer Victor Pițurcă s-ar fi confesat unor apropiați, zilele trecute, că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. 

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă

Inelul de logodnă l-a costat pe Alex o mică avere, iar Cristina s-a lăudat cu el în fața prietenilor, scrie Cancan. 

Cei doi au devenit părinți la finalul lui octombrie. Noah Alexandru a venit pe lume perfect sănătos, însă Cristina a trecut printr-o depresie postnatală. 

„Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a spus proaspăta mamă de băiat la câteva zile după externarea din maternitate.

 

citește și...