Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost acuzată că a plecat la mare deși fiica ei e în spital

29.07.2021, 11:26
Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost acuzată că a plecat la mare deși fiica ei e în spital
Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost acuzată că a plecat la mare deși fiica ei e în spital

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță la 29 de săptămâni. Vedeta a fost externată din spital, însă micuța Ema a rămas pe mâinile medicilor până ce va lua în greutate. 

După ce a trăit clipe dureroase, Cristina Cioran pare ca și-a revenit puțin câte puțin, motiv pentru care a plecat la mare, alături de iubitul său.

În tot acest timp, micuța ei se află încă la incubator. Gestul vedetei a scandalizat pe toată lumea, ea fiind acuzată că are timp să se relaxeze în vreme ce micuța este în spital.

Cristina Cioran, acuzată că a plecat la mare deși fiica ei este încă internată în spital

Pe rețelele de socializare, Cristina Cioran  a venit cu explicații pentru următorii săi. Blondina a mărturisit că micuț este pe mâini bune.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus actrița.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a mai adăugat Cristina Cioran.

citește și...