Cristina Cioran își va vedea fetița doar de două ori pe săptămână. ”Ca să nu îi punem viața în pericol”

23.07.2021, 11:51
Cristina Cioran își va vedea fetița doar de două ori pe săptămână. ”Ca să nu îi punem viața în pericol”
Cristina Cioran își va vedea fetița doar de două ori pe săptămână. ”Ca să nu îi punem viața în pericol”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, a dat noi detalii despre fetița ei nou-născută. Vedeta a fost externată, în timp ce micuța a rămas în spital. Cristina Cioran a dezvăluit, pe contul său de pe o reșțea de socializare, că își va putea vedea fetița, Ema, de două ori pe săptămână pe durata cât aceasta va mai fi ținută în spital.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni.

Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Vedeta a dat detalii despre această situație într-un mesaj postat pe Facebook.

Cristina Cioran își va vedea fetița doar de două ori pe săptămână.  ”Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ”

”As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare. Nu mi-am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie. Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nico tuturor mesajelor”, a explicat Cristina Cioran în mediul online.

”Sunt acasa. Nu m-au mai putut tine in spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o. O voi putea vizita de doua ori pe saptamana cu test covid, o voi putea mangaia atat cat mi se va permite ca sa nu ii punem in pericol viata. Mai sta in spital pana cand va lua suficient in greutate ca sa o putem lua acasa. Suntem doar doi parinti care incercam sa ne imbarbatam si cu rabdare si credinta sa o putem aduce acasa. Va marturisesc faptul ca sunt prea emotiva ca sa pot vorbi foarte mult despre ce s-a intamplat, asa ca va rog sa ma intelegeti si inca o data va multumesc! Sa stiti ca apreciez fiecare gand, faptul ca v-ati rupt timp ca sa-mi scrieti ma onoreaza si ma obliga sa va raspund”, a mai spus aceasta.

 

citește și...