Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Riscurile erau foarte mari”

27.03.2021, 11:05
Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Riscurile erau foarte mari”
Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Riscurile erau foarte mari”

Actrița Cristina Cioran ester însărcinată pentru prima oară. Vedeta a dat noi detalii despre sarcină.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de șapte luni.

Cristina Cioran a dat noi detalii despre sarcina sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Nu suport mirosul de scorțișoară deși îmi plăcea foarte mult înainte”

Cristina Cioran a vorbit despre poftele pe care le are. De asemenea, actrița a mărturisit că are grețuri și că în această perioadă nu suportă mirosul de scorțișoară. În plus, Cristina Cioran a afirmat că a avut emoții în ceea ce privește sarcina în primul trimestru.

”Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestru doi, în patru luni (…) Eu am rău de mișcare așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară, deși îmi plăcea foarte mult înainte”, a explicat Cristina Cioran, relatează spynews.ro.

”Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a completat vedeta.

citește și...