Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină. ‘Nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc’

02.03.2021, 11:52
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină. 'Nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc'
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu la cea de-a treia sarcină. 'Nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc'
Adela Popescu, fosta prezentatoare a emisiunii ‘Vorbește lumea’, se confruntă cu unele probleme în sarcină. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară. 

Pe rețelele de socializare, soția lui Radu Vâlcan și-a sfătuit fanii virtuali să meargă la medic atunci când nu se simt bine pentru că fiecare zi amânată poate agrava problemele.

Adela Popescu, probleme cu cea de-a treia sarcină

Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un cămin’ sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de COVID. E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!’, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

Cum a aflat Radu Vâlcan că va fi tătic a treia oară

Într-un interviu pentru Antena 1, Radu Vâlcan a dezvăluit cum a reacționat când soția lui l-a anunțat că va deveni iar tată de băiat.

‘Vestea am aflat-o prin telefon. Sosise rezultatul testelor genetice care implicit anunța și sexul copilului. Stăteam la un pahar cu vin împreună cu Adela în bucătărie și îmi amintesc doar că am exclamat: Nu pot să cred că o să avem patru copii!”, a declarat Radu Vâlcan.

citește și...