Cristina Cioran dă detalii despre sarcina sa. ”Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu”

05.07.2021, 16:30
Cristina Cioran dă detalii despre sarcina sa. ”Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu”
Cristina Cioran dă detalii despre sarcina sa. ”Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu”

Actrița Cristina Cioran urmează să devină mămică pentru prima oară. Vedeta va aduce pe lume o fetiță. Cristina Cioran a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină și a explicat cum se simte. ”Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a afirmat aceasta.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de nouă  luni. Cristina Cioran a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță.Vedeta a mărturisit că ales numele Ema pentru micuța pe care urmează să o aducă pe lume.

Cristina Cioran a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Acesta a dat detalii despre cum se simte la o emisiune de televiziune.

Cristina Cioran dă detalii despre sarcina sa. ”Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar”

„Am venit în cămașa iubitului, că în ea încap. Hainele lui devin rochițele mele. Am intrat in trimestrul trei, care se spune ca e cel mai greu. Nu mi-am dorit să țin regim. Aș fi ținut regim doar dacă ar fi fost necesar. În rest am zis dacă este această ocazie să mănânc orice, să vină. Nu cred în pofte. Acum îmi permit să mănânc tot ce-mi doresc, pentru că am această scuză, să mă satur de orice”, a declarat Cristina Cioran la Antena 3, citată de spynews.ro.

Actrița a transmis șui un mesaj pentru femeile trecute de 40 de ani, care își doresc să devină mămici: „Vreau să le încurajez pe femeile trecute de 40 de ani care sunt descurajate de statistici. Că e prea târziu, că le-a sunat ceasul biologic, că sunt prea bătrâne. Așa, și? Nu suntem o generație care să avem basmale în cap, cu cizme de cauciuc, rânind la porci. Mie mi se pare că sutnem o generație extraodinară, foarte tineri, atât fizic, cât și comportamental”.

Cristina Cioran: ”Abia aștept să o strâng în brațe pe Ema”

Cristina Cioran a mărturisit într-un intervuiu recent că abia așteaptă să-și strângă fetița la piept. ”Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice, şi nepregătită total”, a spus actrița.

Cristina Cioran a declarat că va naște la un spital privat, în toamna acestui an. ”Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat cu dorctoriţa mea, Diana Scurtu, după jumătatea lunii septembrie”, a mai spus vedeta. ”Nu am consultat nimic, mai vorbesc cu câteva prietene care au bebeluşi, atât. Nu vreau să am idei preconcepute sau să mă sperie vreo experienţă a cuiva. Las lucrurile să vină de la sine. Ne va ajuta mama, de care ştiu sigur că voi avea mare nevoie”, a încheiat ea.

citește și...