Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID! ‘Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?’

03.08.2021, 10:15
Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID! 'Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?'
Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID! 'Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?'

Cristina Cioran s-a vaccinat anti-COVID la două săptămâni după ce a născut prematur o fetiță. Vedeta a ales să se vaccineze la Spitalul Universitar, acolo unde a adus-o pe lume pe micuța Ema. 

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Actrița încă nu-și poate lua fetița acasă, pe Ema. Ea se află în grija medicilor, după ce a fost adusă pe lume.

Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID!

Zilele trecute, actrița, în vârstă de 44 de ani, a postat pe contul de Instagram și o poză din timpul vaccinării cu prima doză a vaccinului Pfizer. Tot atunci, ea și iubitul ei, Alex Dobrescu, au mers la maternitate să-și vadă bebelușa.

“Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, de luni până duminică, 12.00-20.00”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram.

Din nefericire, mesajele dure la adresa ei nu au contenit.

”Trebuia neapărat să vedem că te-ai vaccinat?”, ”Presupun că nu o să alăptezi după”, ”Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!??”, ”Vezi că vor mai apărea trei vaccinuri ? să nu le ratezi ?‍”, ”Cu ser fiziologic, nu? Sau cu ac retractabil. Așa te-ai vaccinat tu. Sau e doar poză facută „la mișto”, au fost mesajele venite din partea internauților.

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița, citată de click.ro.

citește și...