Cristina Cioran a tunat și fulgerat după ce tatăl fetiței sale s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”

22.11.2022, 10:31
Cristina Cioran a tunat și fulgerat după ce tatăl fetiței sale s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”
Cristina Cioran a tunat și fulgerat după ce tatăl fetiței sale s-a afișat cu noua iubită: „O poveste care s-a închis”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio definitiv, după ce bărbatul a făcut-o de râs în mediul online. Deși păreau un cuplu fericit, cei doi au ajuns să se despartă și să-și arunce cuvinte grele. În plus, Alex Dobrescu și-a făcut o nouă iubită. 

Cristina Cioran a reacționat după ce tatăl fetiței sale s-a afișat alături de noua lui parteneră. Actrița și iubitul ei, Alex Dobrescu, urmau să se căsătorească, după ce bărbatul o ceruse de nevastă. Din păcate, povestea lor de iubire s-a încheiat brusc și au ieșit la iveală detalii halucinante din relația lor.

Cristina Cioran s-a despărțit definitiv de Alex Dobrescu

Actrița a confirmat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Alex Dobrescu și că nu mai există șanse să fie iar împreună.

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale.

Zilele trecute, cei doi s-au certat ca la ușa cortului, după ce bărbatul a avut probleme cu poliția din cauza unei petreceri. Sătulă de toate aceste lucruri, actrița i-a trimis acestuia o serie de mesaje dure, iar Alex Alex Dobrescu nu a stat cu mâna în sân și a hotărât să o facă pe aceasta de râs în mediul online.

Actrița își mai dorea un copil

În vara lui 2021, Cristina Cioran a trecut prin momente dificile după ce a născut prematur o fetiță, pe Ema. Timp de câteva luni, micuța a stat internată în spital, însă a reușit să treacă cu bine peste toate problemele de sănătate. Fericită din cale afară, vedeta mărturisea că își mai dorește copii, deși are 45 de ani.

„Ne mai dorim (n.r. – un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează să fie sănătos. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine.

Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit. Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV, conform Wowbiz.

citește și...