Cristina Cioran a revenit în brațele tatălui fiicei salei. Primele declaraţii ale lui Alex Dobrescu: „În 2-3 săptămâni ne căsătorim”

12.11.2022, 09:13
Cristina Cioran a revenit în brațele tatălui fiicei salei. Primele declaraţii ale lui Alex Dobrescu: „În 2-3 săptămâni ne căsătorim”
Cristina Cioran a revenit în brațele tatălui fiicei salei. Primele declaraţii ale lui Alex Dobrescu: „În 2-3 săptămâni ne căsătorim”

Cristina Cioran s-a împăcat cu tatăl fetiţei sale, Alex Dobrescu. În urmă cu o săptămână, bărbatul anunța că nu mai formează un cuplu cu actrița. Acum, însă, lucrurile se pare că au revenit la normal, iar cei doi urmează să se căsătorească. 

Alex Dobrescu a oferit primele detalii despre împăcarea cu Cristina Cioran. Acesta a precizat că de fapt nu au fost deloc despărțiți, cu toate că el a fost cel care a făcut anunțul separării pe rețelele de socializare.

De curând, tatăl fetiței actriței a recunoscut că se vor căsători și a oferit detalii despre fericitul eveniment. Alex Dobrescu a ținut să-i facă o declarație de dragoste partenerei lui.

Cristina Cioran s-a împăcat cu Alex Dobrescu

E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru Spynews.ro.

Actrița își mai dorea un copil

În vara lui 2021, Cristina Cioran a trecut prin momente dificile după ce a născut prematur o fetiță, pe Ema. Timp de câteva luni, micuța a stat internată în spital, însă a reușit să treacă cu bine peste toate problemele de sănătate. Fericită din cale afară, vedeta mărturisea că își mai dorește copii, deși are 45 de ani.

„Ne mai dorim (n.r. – un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat.Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma.

Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează să fie sănătos. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine.

Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit. Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate”, a spus Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV, conform Wowbiz.

citește și...