Cristina Bălan, umilită de Poliție în parc. Artista a făcut un apel disperat după ce ar fi fost și agresată

19.06.2020, 00:51
Cristina Bălan, umilită de Poliție în parc. Artista a făcut un apel disperat după ce ar fi fost și agresată
Cristina Bălan, umilită de Poliție în parc. Artista a făcut un apel disperat după ce ar fi fost și agresată

Cristina Bălan, câștigătoare a emisiunii ‘Vocea României’, de la PRO TV, a trecut prin clipe grele într-un parc de joacă din Capitală. Solista mersese în locația respectivă, împreună cu soțul său și gemenii lor, diagnosticați cu sindromul Down.

Lucrurile au degenerat, iar artista a fost umilită și la un pas să fie încătușată pentru că i-a lăsat pe copii să se urce pe un tobogan din parc. Cristina Bălan a povestit toată întâmplarea șocantă pe pagina ei de Facebook, spre șocul oamenilor care au văzut imaginile.

Cristina Bălan, scandal cu Poliția în parc

Se pare că doi polițiști de la Locală au intervenit în momentul în care au sesizat că micuții Cristinei Bălan s-au urcat pe tobogan, precizând că acest lucru este împotriva regulilor.

Ceea ce este total greșit, pentru că măsurile luate de Guvern după perioada de carantină au permis redeschiderea parcurilor și locurilor de joacă.

Cristina Bălan a fost avertizată că nu are voie să îi lase pe copii să folosească toboganele. Din păcate, solista a încercat degeaba să le explice oamenilor legii că micuții suferă de sindromul Down și că vor înțelege mai greu că nu au voie să se joace acolo.

Artista, agresată în fața gemenilor

Întreaga situație s-a schimbat radical, iar între Cristina Bălan și polițiști a izbucnit un scandal în toată regula. Gabriel Bălan, soțul ei, a filmat întregul incident. Cântăreața a relatat șocată că a fost agresată de oamenii legii în fața copiilor săi. Redăm integral mesajul transmis de solistă pe rețelele de socializare:

‘Foarte important de menționat că eram singură în parc cu copiii. Soțul meu plecase să ne ia de mâncare, în apropiere.

Parcul era deschis, doar zonele cu tobogane aveau niște benzi albe puse aiurea și smulse de alți copii, probabil, din care îți dădeai seama, în cele din urmă, că acolo nu e voie.

Dar picii mei, pur și simplu disperați să ajungă acolo, după ce le spusesem că au voie să alerge (doar suntem într-un parc), au zbughit-o direct spre tobogane, în direcții diferite. E foarte dificil să prinzi doi iepuri care aleargă în direcții opuse. Am încercat. N-am reușit.

Imediat ce am fost somată să ies din parc i-am explicat politistei că e vorba de doi copii cu Sindromul Down și că e nevoie de răbdare. Mi s-a răspuns că și ea are copii și unde mi-e autoritatea de părinte. Poftim??!

Nici pe departe nu a dorit tanti polițistă să mă ajute în vreun fel, ci doar să-și exercite puterea și autoritatea. I-am tot explicat că nu am cum să părăsesc locul în 2 minute, la fel că ceilalți copii și părinți care mai erau pe acolo. Dar ea dorea să mă mișc rapid, să urc eu după copii, să-i trag cu forță de pe tobogan, eventual.

Dar nu, polițistul român trebuie să-și exercite puterea, să pună genunchiul pe gâtul cetățeanului. Dar, atenție! Nu pe gâtul infractorului, nuuuu, aia sunt eliberați la două minute după crimă, viol etc. Eventual și cu scuze/compensații pt condițiile din pârnaie.

Dar noi, noi părinții ăștia periculoși, care încălcăm legile și ordonanțele, noi suntem amenințați cu dușul la secție, cu amenzi și cu altele’, a scris aceasta.

citește și...