Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a „agresat” un copil cu autism. ”Acești fotbaliști sunt niște infractori”

11.04.2022, 12:41
Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a „agresat” un copil cu autism. ”Acești fotbaliști sunt niște infractori”
09/04/2022 09 April 2022, United Kingdom, Liverpool: Manchester United's Cristiano Ronaldo assesses the cuts on his leg after the final whistle of the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park. Photo: Martin Rickett/PA Wire/dpa DEPORTES Martin Rickett/PA Wire/dpa

Poliția investighează un incident în care atacantul de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a sustras un telefon din mâna unui suporter când a părăsit terenul după o înfrângere la Everton. Gestul care a făcut înconjurul lumii i-a șocat pe toți fanii. Mama copilului l-a numit infractor pe fotbalist. 

Poliția din Merseyside investighează un presupus atac după ce Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui fan.

Ronaldo și Manchester United au jucat sâmbătă cu Everton la Goodison Park. După ce meciul a avut loc cu normă întreagă, Ronaldo a ieșit de pe teren împreună cu colegii săi și s-a îndreptat spre tunel.

Cristiano Ronaldo a trântit telefonul unui fan

Fani s-au adunat în jurul tunelului pentru a-i vede pe jucătorii lui United după înfrângere, iar un tânăr fan l-a filmat de aproape pe Ronaldo cu telefonul său. Starul portughez a izbucnit, trântând telefonul din mâna acestuia, în timp ce intra în tunel.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare după înfrângerea cu United cu 1-0 în Premier League sâmbătă. Filmări au fost distribuite pe rețelele de socializare alături de comentarii care susțin că a spart dispozitivul când a părăsit terenul după înfrângerea cu 1-0 a echipei sale la Everton.

Ronaldo și-a cerut scuze

Poliția din Merseyside a spus că investighează „rapoarte despre un presupus atac” la Goodison Park sâmbătă.

„În timp ce jucătorii părăseau terenul la ora 14.30, s-a raportat că un băiat a fost agresat de unul dintre fotbalisti când părăseau terenul”, au adăugat aceștia.

Manchester United a spus că sunt la curent cu „un presupus incident” și că va „coopera cu orice anchetă a poliției”.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a cerut ulterior scuze pe rețelele de socializare.

„Nu este niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile precum cel cu care ne confruntăm”, a spus  Ronaldo.

„Aș dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea și, dacă este posibil, aș dori să invit acest suporter să urmărească un meci la Old Trafford, în semn de fair-play și sportivitate.”

Liverpool Echo a raportat că fanul implicat în incident este Jake Kelly, în vârstă de 14 ani, care este autist. Mama lui a declarat următoarele:

„După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliție. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake și i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieșit de pe teren la finalul meciului.

Sunt șocată că un fotbalist profesionist poarte ataca un copil în felul acesta. Dacă cineva are înregistrări cu momentul acesta vă rog să mi le trimiteți. Acești fotbaliști sunt niște infractori. Și Ronaldo este tată. Cum s-ar simți dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?”, a scris mama copilului pe Facebook.

citește și...