Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. ”Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban”

01.08.2020, 14:01
Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. ”Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban”
Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. ”Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban”

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a mărturisit că și-a făcut testamentul, ca să nu existe certuri pe moștenire după dispariția sa.

Cristian Țânțăreanu a decis să-și facă testamentul după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

„Am făcut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a spus Cristian Țânțăreanu, potrivit Antena Stars.

În urmă cu patru ani, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul.

El explica cum a reușit să învingă boala.

“Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!”, mărturisea Cristian Țânțăreanu.

Ce a spus despre divorțul finilor săi, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Omul de afaceri Cristina Țânțâreanu a făcut declarații după divorțul finilor săi, cântăreața Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a făcut declarații despre divorțul finilor săi. Acesta a afirmat că Anca Țurcașiu și Cristian georgescu nu se mai înțelegeau deloc în ultima vreme.

“Foarte bine ca a divorțat… Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

citește și...