Cristian Comănici și Marinescu de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat din nou! Ce și-au reproșat

12.11.2020, 16:19
Cristian Comănici și Marinescu de la 'Puterea dragostei' s-au certat din nou! Ce și-au reproșat
Cristian Comănici și Marinescu de la 'Puterea dragostei' s-au certat din nou! Ce și-au reproșat

Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, a revenit în casa ‘Puterea dragostei’, după ce a lipsit timp de mai multe săptămâni. 

Cât timp s-a aflat în România, tânărul a locuit alături de sora lui celebră, Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’. Deși a fost bucuros că și-a revăzut familia, tânărul a dorit să se reîntoarcă în Turcia.

Din nefericire, întoarcerea lui Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’ nu a fost pe placul tuturor. Cristian Marinescu a fost vizibil afectat de faptul că acesta a revenit în competiție și a sărit din nou la gâtul lui Comănici.

Cristian Comănici s-a întors la ‘Puterea dragostei

În schimb, Cristian Comănici i-a spus lui Marinescu că va apela la un avocat pentru toate acuzațiile și insinuările făcute de-a lungul timpului.

Uită-te și tu cum arăți’, a afirmat Marinescu, în timp ce se așeza pe canapea lângă Cristian Comănici.

‘Marinescu se va chinui să sublinieze faptul că eu sunt la fel’, a spus Cristian Comănici.

‘Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut’, spunea Comănici înainte de a reveni în Turcia.

Adriana îl place pe Cristian Comănici? 

Nici Alexandra nu a fost prea încântată de revenirea lui Comănici în casă. Aceasta i-a reproșat surorii sale, Adriana, că a fost bucuroasă când l-a văzut pe Cristian.

Alexandra: ‘Ești ciudată cu Cristian. Prea mult te bucuri și ieri ai fost prima care i-ai sărit în brațe. Ești prea bucuroasă’. 

Adriana: ‘Și dacă s-ar îndrepta, nu aș accepta eu să fiu cu el. Termină, Alexandra! Îmi place de el așa, ca om, dar nu mă văd cu el’. 

citește și...