Ce a spus Seba, noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, la intrarea în casă. ”Să trecem cu vederea dacă…”

15.09.2020, 10:22
Ce a spus Seba, noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, la intrarea în casă. ”Să trecem cu vederea dacă...”
Ce a spus Seba, noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, la intrarea în casă. ”Să trecem cu vederea dacă...”

Un nou concurent a intrat în casa ”Puterea Dragostei”. Acesta a reușit să le impresioneze pe fetele care participă la show-ul matrimonial care se filmează în Turcia și care este difuzat la Kanal D.

Seba este concurentul care a intrat în casa ”Puterea Dragostei”, în emisiunea de luni, 14 septembrie 2020. Acesta a reușit să le impresioneze pe fete încă de la prima apariție în competiție. Concurentul le-a adus flori și le-a îmbrățișat.

Seba are 21 de ani locuiește la Iași și este student. seba, pe numele său întreg, Sebastian Nechifor, și-a căștigat banii de buzunar lucrând ca ospătar.


”Se vede că am emoții?”

Seba a avut emoții la intrarea în competiția ”Puterea Dragostei”.

“Se vede că am emoții? Nu cred, așa e la început.

Am 21 de ani, să trecem cu vederea dacă am emoții sau ceva. Este prima oară când particip, și îmi doream de mai mult timp să particip. Trebuia să plec în America vara asta, cu work în travel, am terminat anul doi la facultate, la Economie. Am simțit că o să fie ceva.

După mine, orice lucru din viață are un scop, nu e doar așa, să se întâmple”, a spus Seba la intrarea în casa ”Puterea Dragostei”, potrivit kanald.ro.

Cea mai lungă relație a fost de trei luni

Noul concurent de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” nu a avut relații amoroase de lungă durată și susține că nu a cunoscut dragostea adevărată.

Conform wowbiz.ro, Seba a spus că nu a iubit cu adevărat până acum, iar cea mai lungă relație a lui a fost de doar trei luni.

La intrarea în casa ”Puterea Dragostei”, nou concurent a invitat-o la dans pe Aya, spre nemulțumirea lui Akebono.

citește și...