Cristian Comănici de la ‘Puterea dragostei’ a recunoscut că are o idilă în afara casei. Cine este tânăra

10.02.2021, 14:58
Cristian Comănici de la 'Puterea dragostei' a recunoscut că are o idilă în afara casei. Cine este tânăra
Cristian Comănici de la 'Puterea dragostei' a recunoscut că are o idilă în afara casei. Cine este tânăra/ foto: captura kanal d

În ediția de miercuri, 10 februarie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Cristian Comănici a făcut dezvăluiri bombă despre noua iubită. Se pare că fratele Biancăi Comănici are o idilă în afara casei show-ului matrimonial de la Kanal D. 

Cristian Comănici a recunoscut că are o relație cu o americancă, spre surprinderea Marianei. Tânărul a explicat că ține legătura cu o altă tânără din afara emisiunii de ceva vreme.

Cristian Comănici, idilă în afara casei ‘Puterea dragostei’

El a specificat că nu a dorit să se afle despre această relație. Cristian Comănici a spus că a cunoscut-o pe tânăra respectivă în Istanbul și care e de origine americană. În plus, concurentul de la ‘Puterea dragostei’ a recunoscut că s-a sărutat cu fata și că ea l-a mușcat de gât.

Tot în ediția de miercuri, Nicos a intervenit în triunghiul amoros format din Alexandra, Codruț și Alex. Nicos a încercat să îl facă pe Codruț să înțeleagă că Alexandra nu merită toate eforturile pe care el le face pentru relația lor.

“Nu e vina lui Alexandru ca incearca! E vina femeii ca ridica coada! Ce vrei sa-ti desenez?”, i-a spus răspicat Nicos lui Codruț.

Supărată și nervoasă, Alexandra a înfruntat-o din nou pe Aya, căreia i-a spus că va putea fi eliminată din competiție atunci când vor vrea ceilalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

citește și...